You, the petitioner

Steun honk- en softbalvereniging TIW-Survivors in Diemen

1,815 signatures

Honk- en softbal vereniging TIW-Survivors, actief in Diemen sinds de jaren ’60 wordt gedwongen te verhuizen naar een locatie in de Amsterdam waar geen ruimte is voor training en wedstrijden. Dit is de doodsteek voor een vereniging die is gegroeid en allerlei positieve initiatieven heeft ontplooid.

Petition

We

Bewoners van de regio Diemen met een hart voor sport, en specifiek voor honk-, en softbal.

 

observe

Dat de gemeente Diemen een vereniging met historie, leden en vrijwilligers die al jaren actief zijn binnen de gemeente, zomaar rücksichtlos over de gemeentegrens dumpt zonder uitzicht op een toekomst.

 

and request

om het voorstel 'Kredietaanvraag herinrichting sportpark de Diemen', geagendeerd voor gemeenteraadsvergadering 11 juni (informatief) en 2 juli 2020 (besluitend), terug te trekken tot er een fatsoenlijke oplossing gepresenteerd wordt voor TIW-Survivors.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Diemen 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-31 
Lead petitioner:
Gregor Rossen 
Organisation:
hsv TIW-Survivors Diemen 
Website:

History

Signatures